Se på karta

advokatbyrå sundsvall 

gav 40 företag inom detta område

Storgatan 2685232 Sundsvall
logo

Lindberg & Hånell Advokatbyrå är en allmänpraktiserande advokatbyrå som biträder såväl företag som privatpersoner och myndigheter inom flera rättsområden som t ex familjerätt, brottmål, obeståndsjuridik och offentlig upphandling. Idag är vi två jurister och en konkurshandläggare/ assistent som arbetar på advokatbyrån.

Storgatan 20C85231 Sundsvall
logo

Vi heter Kust för att vi finns längs södra Norrlandskusten. Våra kontor ligger i Sundsvall och Härnösand. Men namnet bär även en tanke om gränsen mellan land och hav.‍Längs kusten kan det storma, vågorna bryts, oväder drar in. Är du ute på havet kan du ibland behöva en hjälpande hand för att komma på fast mark.Även om det känns svårt och besvärligt – vänta inte med att ta kontakt. Vi möter dig med erfarenhet och bred juridisk kompetens. Horisonten finns där, trots att den inte alltid syns.

Strandgatan 285231 Sundsvall
logo

Advokat Johan Backlund AB är en advokatbyrå med inriktning på brottmål, socialrätt, arbetsrätt och utlänningsrätt. Advokaten Johan Backlund, har lång erfarenhet och hög kompetens inom dessa rättsområden. Kontakta oss så kommer vi gemensamt fram till hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.