Se på karta
Västra torggatan 1165225 Karlstad

3 (2)

Advokatverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kungsgatan 1665224 Karlstad

Ahlford är inte en traditionell advokatbyrå, utan ett modernt konsultföretag som bedriver advokatverksamhet. Vi är inte bara rådgivare, vi är även affärsdrivande. Genom vårt sätt att arbeta, skapar vi mervärden och genererar bättre affärer för våra kunder.

Tage erlandergatan 965220 Karlstad

Välkommen till Advokaterna Bergh & Staaf. Advokatfirman bedriver verksamhet huvudsakligen i Dalarna, Värmland, Hälsingland och Stockholm. Firman är allmänpraktiserande med särskild kompetens inom affärsjuridik, arvsrätt, familjerätt, brottmål och trafikskador.

Västra torggatan 565225 Karlstad

5 (1)

Advokatfirman Kerstin Samuelsson AB är en advokatfirma i Karlstad som huvudsakligen arbetar med brottmål och familjerätt.

Drottninggatan 2065225 Karlstad

Advokatverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Våxnäsgatan 1065340 Karlstad

Advokat Cathrine Örte har gedigen erfarenhet av arbete som advokat inom familjerätt (vårdnad, boende umgänge med barn) och brottmål - både som målsägandebiträde, särskild företrädare för barn och offentlig försvarare.Cathrine är även utbildad sjuksköterska med lång erfarenhet från arbete med barn och unga. Hon har en fördjupningsutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri.

Drottninggatan 2065225 Karlstad