Om Advokat Ulf Klementsson AB

Advokat sedan 1991 med lång erfarenhet och bred kunskap inom rättsområden gällande avtal, köp, skadestånd, fastighet, försäkring, bolag och brottmål.

Tjänster

Advokat sedan 1991 med lång erfarenhet och bred kunskap och inom flertalet rättsområden. Jag biträder mina klienter med rådgivning och som ombud huvudsakligen inom områdena avtal, köp, skadestånd, försäkring eller bolag. Jag biträder även som försvarare och målsägandebiträde.

Genom samarbete med Företagarna och Villaägarna biträder jag deras medlemmar med rådgivning och biträde.

Klienterna är såväl privatpersoner som små och medelstora bolag. Jag har erfarenhet av styrelsearbete i bolag och föreningar och varit delaktig i uppstarten av bolag. Jag förmedlar rättsskydd och allmän rättshjälp.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Advokat Ulf Klementsson AB Advokatbyrå, Malmö - 1

Advokat Ulf Klementsson AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Sökord

advokat byrå,småhusjuridik,Fastighetsrätt,advokat arbetsrätt,Equine Law, juristfirmor,Biträde,transporträtt,Biträdande jurister,Köprätt,advokat jobb,avtal,Arvsrätt,Advokaterna,Ombud,Umgängesrätt,Entreprenadjuridik,Hjälp av advokat,Samboavtal,Hjälp med tvist,reklamjuridik,Advokat hjälp,Rättshjälp,Familjejuridik,advokat vårdnadstvist,juristbyrå,advokat till barn,socialförsäkringsrätt,sjukhusjuridik,Underhållsbidrag,Juridisk Rådgivning,juridikbyråer,advokat civilrätt,Lagar,brottmål,Jurist,vattenrätt,sjörätt,advokat för förråd äktenskap,Stämning,Allmän praktik,Skilsmässorätt,bolagsrättigheter,advokat försäkringskassan,Rättsskydd,Skuldebrev,Underhållsrätt,Tvist,Jur,Äktenskapsskillnader,Advokathjälp,advokat migrationsrätt,Affärsjuridik,Advokat,Allmänjuridik,Jurister,advokat fastighetsrätt,varumärkesrätt,Köpekontrakt,Juridisk,advokat ekonomi,juridisk hjälp,Verksamhetsinriktning,fastighetmål,vindkraftsjuridik,Advokatbyrå,Brottmålsadvokatadvokat inom försäkringskassan,Konsumenträtt,Advokatfirman,advokat rättsproces,Rättegångar,Skadeståndsrätt,Advokatbyråer,Tvistemål,advokat affärsjuridik,Fastighetsöverlåtelser,juridiska tjänster,Hästjuridik,Behöver advokat,advokat,Lawyers,advokat i familjerätt,Jur kand,Rådgivning,Försvarsadvokat,advokater,advokat förening i,Law,Tvister,Advokatrådgivning,Ägarrätt,advokat bevis,Lag,försäkringsmål,Familjerättutlänningsrätt,skadeståndsmål,Försäkringsrätt,socialrätt,advokat åkeriföretag,

Möjliga telefonnummerformat

070209408207-020 940 82070-209 40 820702-09 40 82070-2094082