Om Admax AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Admax AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAdmax AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.08.2001
Org.nr:5566120027
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall300 - 499 tkr
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Nils Jonas Sigurd SöderbladLedamot
Maria Denise SöderbladSuppleant

Omdömen om Admax AB

Per-Åke Engström

mer än ett år sedan

Varit kund i många år utan problem,dock i våras blev jag uppmärksammad att "min hemsida inte var nåbar" ,uppmärksammade admax på detta, efter en tid löstes problemet. Betalt för hemsidan ville ha en smärre ersättning genom förlängd tid på abonnemanget. Admax säger nej, eftersom det är oklart vem som gjort fel, en tidigare anställd eller admax. Nu svarar admax med tystnad!!!

Lars Eriksson

mer än ett år sedan

Jag har haft webbhotell i fler år hos Admax och för ett par år sedan hade problem med en av sina servrar, men sedan dess har allt funkat strålande!

Nu har jag skaffat VPS hos dem och det är den snabbast server jag någonsin haft (haft fler VPS på annat håll).

Snabb och kunnig support, uppsatt på nolltid och specialanpassat efter mina önskemål!

PB

mer än ett år sedan

Alltid strul med deras servrar, svåråtkomlig och otrevlig support. Enda anledningen att jag inte bytt är av lathet. Men nu får det räcka då det blir dyrt i längden men utevarande inkomster via e-shoppen.

MB

mer än ett år sedan

Fungerar helt perfekt

Förbannad

mer än ett år sedan

Idag vet jag inte om Admax håller på att försvinna från jordens yta eller vad!?? Min mail ligger nere, deras webb och de svarar inte i telefonen... Har de tagit stålarna och dragit eller. Har varit på liknande sätt när de haft problem tidigare. Rekommenderas inte. Betala hellre mer för tillförlitlig och fungerande tjänst och bra service!

Svar från företaget

Hej!

Vill först be om ursäkt för att du känner att det fungerar dåligt. VI hade en enorm driftstörning och mail ska gått ut till alla som använder våra tjänster.

Tveksam

mer än ett år sedan

De är inte alltid jättesnabba, men jag har alltid fått hjälp med det som behövs. Trevligt och kunnigt bemötande. Löser ev problem på bra sätt.

Anders Nilsson

mer än ett år sedan

Jag var på jakt efter en ny tjänst efter att ha haft mina sidor på både Binero och Loopia i många år. Det har dock blivit så segt och instabilt där att jag inte vågar ha kvar sidorna där.

Hittade Admax via en sajt som rejtade webbhotell efter snabbhet och beställde ett konto för att testa.

Nu har jag börjat flytta mina sidor till Admax för de var både hjälpsamma och servrarna är blixtsnabba jämfört med mina tidigare två leverantörer (även om man alltid vill ha snabbare :-) ).

Priset kunde gärna få vara lite lägre, men de matchar i princip Loopia så det går an. Hellre betalar jag lite till och att det funkar än tvärtom.

Anonym

mer än ett år sedan

Dåliga öppettider och ojämnt ibland okunnigt bemötande i supporten. Rekommenderas inte.

KB

mer än ett år sedan

Finns inget annat o säga 100%!!

Kasta One och skaffa något som fungerar!

Ger upp

mer än ett år sedan

Har haft problem med dem sen i sommras. Ja, vad håller de på med. Hemsidan nere, går inte att göra uppdatering, urdålig kundserivce och urdåliga öppettider. Dessutom välidgt dyra. Har bestämt mig, jag säger upp avtalet.

EE

mer än ett år sedan

Har haft att göra med dem ett antal gånger genom åren och tyvärr måste jag konstatera att de har en helt ointresserade kundsupport de gånger jag ringt eller mejlat till dem. Rekommenderas INTE!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

085250971008-525 097 10085-250 97 100852-50 97 10085-2509710