Om adacta

ADACTA Advokatbyrå erbjuder högkvalitativa juridiska tjänster till såväl privatpersoner som små och medelstora företag. ADACTAs advokater finns i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona, Landskrona och Köpenhamn, men vi åtar oss uppdrag från hela Sverige.

Vad kan vi göra för dig?

ADACTA erbjuder högkvalitativa juridiska tjänster till såväl privatpersoner som små och medelstora företag med tyngdpunkt på humanjuridik. ADACTA består av ett nytänkande team som inte är rädda för att gå utanför de förutbestämda ramarna. ADACTA kan naturligtvis även hjälpa till med ansökan om både rättshjälp och rättsskydd. ADACTA är advokatbyrån som alltid sätter dig i första rummet. Vår filosofi är att alltid bistå våra klienter med högkvalitativ och effektiv juridisk rådgivning. Om du är nöjd är vi nöjda.Välkommen med din förfrågan om hur vi kan hjälpa dig.

Misstänkt eller utsatt för brott?

ADACTA har en gedigen erfarenhet av brottmål och byråns advokater företräder brottsmisstänkta i alla typer av brottmål. ADACTA har både kvinnliga och manliga målsägandebiträden med stor erfarenhet av att arbeta med brottsoffer. ADACTA har även målsägandebiträde med specialkompetens för brottsutsatta kvinnor.

Affärsjuridik

ADACTAS affärsdivision bistår allt från enmansföretag till publika bolag. ADACTA har en väl inarbetad metod för att finna den perfekta lösningen vid varje enskild situation. Vi på ADACTA älskar nya utmaningar och ser fram emot en kontakt från er för att förutsättningslöst diskutera hur vi kan hjälpa ert företag.

Familjerätt

ADACTA kan då bistå med juridisk hjälp och har bland annat kompetens inom följande område: Vårdnads-, boende- och umgängestvister, sambotvister, äktenskapsskillnader, bodelning, testamente- och arvstvister.

Migrationsrätt

ADACTA har både kvinnliga och manliga offentliga biträden med stor erfarenhet av att arbeta med både vuxna asylsökande samt med ensamkommande barn som söker asyl i Sverige. ADACTA kan även hjälpa dig som behöver hjälp med att söka arbets- och uppehållstillstånd i Sverige. Välkommen med er förfrågan om hur vi kan hjälpa dig.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

adacta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om adacta

Stefan Nielsen

mer än ett år sedan

väldigt missnöjd med den rådgivningen jag fick av Adecta advokatbyrå, hade advokaten upplyst mig direkt om chansen att vinna målet i tingsrätten hade jag aldrig anlitat dom, helt meningslöst att argumentera i en tingsrätt när motparten kommer att vinna tvistemålet,

Jasmina Hajdarevic

mer än ett år sedan

Jag har haft Tina i flera årstid och det är en trevlig person som gav mig styrka och krafter att kämpa, både jag och min son. Tina har förmåga att lyssna, är målmedveten och lyhörd. Tina visar trohet och lojalitet mot klienten och klientens intressen alltid går främst. Tina är alltid förberedd vid domstolsförhandlingar.
En god advokats uppgift ska vara att analysera rättsläget och utifrån det lotsa sin klient till en god lösning och det är exakt vad Tina gör. Jag har så mycket tacksam och glad för att jag har haft tur att ha en advokat som Tina. Mycket positiv och härlig personlighet. Tina Hermansson har hjälpt mig och min son att klara av alla utredningar och samtal. Jag rekommenderar Tina om ni vill ha den bästa advokaten . Tusen tack Tina för all hjälp och stöd jag fick under denna tiden.

Moe ELtahir

mer än ett år sedan

Tina Hermansson en av de bäste advokat som jag och många vänner och familjemedlemmar har fått väldigt bra och fick bra hjälp och jag tycker att hon är en av bäst advokater bäst advokat på familjerätt .

/a

mer än ett år sedan

Såg honom po min kompis rättegång på lunds domstol och det var bara han som jobade. Andra advokaterna var tysta och gjorde inget.
Ner jag sedan behövde jelp han pratade med mig direkt ner jag kom fram till honom. Det er sådan advokat man vil ha. De andra vil bytta til han med.

fouzi

mer än ett år sedan

Magnushermansson e denbasta advokaten

Anonym användare

mer än ett år sedan

Helt underbar och engagerad. Rekommenderas starkt!

Jasmina Hajdarevic

mer än ett år sedan

Tina Hermansson är den bästa advokaten. Jag fick den bästa bemötande och hjälp genom alla dessa år. Är väldig duktig och professionell. Rekommenderar starkt Tina till alla som vill ha den bästa advokaten .

Meniar Omari

mer än ett år sedan

Tina Hermansson är för mig den bästa advokaten som jag har haft och träffat i mitt liv. Hon är en professionell advokat som strävar efter att hjälpa sin klient på bästa sättet. Hennes bemötande och engagemang gav mig styrka att stå upp och kämpa att ha vårdnad om mitt barn. Jag är så himla glad att jag har fått träffa en så underbar och duktig advokat som la hela sitt hjärta på att hjälpa mig. Jag rekommenderar henne starkt om ni verkligen vill vinna och få en professionell hjälp. Tack Tina

Johan Lagerkranz

mer än ett år sedan

Ett starkare engagemang har vi aldrig sett en Advokat ha för sina klienter. Som Jurist studerande har vi följt många advokater och sett altför ofta klienter som inte känner sig trygga med sin försvarare.

!!!

mer än ett år sedan

ja de e rätt. han e bäst

Nöjd

mer än ett år sedan

Trevlig och kunnig. Gjorde det omöjliga.

Sökord

affärsrättadvokat företagadvokat affärsrättFöretagsförvärvvårdnadstvistavtalstvistadvokatavtalsgranskningtvisterföretagsöverlåtelserbra advokatadvokatbyråkommersiella tvisterensam vårdnadgemensam vårdnadadvokat byråLVMaktieägaravtaladacta advokatertvångsvårdAffärstvistadvokat civilrättLVUTvistemåladvokatfirma privatbodelningföretagsadvokatumgängesrättbodelning samboskilsmässa barnentreprenadtvistfordranjuristmålsägandebiträdeadvokat asylrättadacta advokatadvokat ekonomiförsvarsadvokatadvokat i familjerättsocialrättadvokatfirma privatpersonObeståndstämningsansökantvistbrottsmisstänktmigrationsrätttvist skilsmässaadvokatbyrå privatfamiljerättoffentlig försvarareadvokat rättsprocesstämningadvokat kalendegatanutsatt för brottadvokatfirma företagadvokat för uppehållstillståndadvokat affärsjuridikaffärsjuridikjuridisk hjälpadacta advokatbyrå abbodelning äktenskaptestamenteadvokatbyrå privatpersonförsvars advokat arbetsrättadvokat magnus hermanssondue dilligenceskilsmässaadvokat privatvårdnadmisstänkt för brottadvokat arbetsrätt uppsägningfastighetsrättuppehållstillståndadvokat privatpersonEntreprenadjuridikäktenskapsförordaffärsjuristadvokat stortorgetvårdnadstvist barnöverlåtelseadvokat förening iArbetsrättBrottmålsadvokatadvokatfirmaföretags advokatbrottmåladdacta advokatbyråfranchisejuridikadacta advokat asylrättadvokat fastighetsrätthumanjuridikföretagsöverlåtelsesamboavtaladvokat adactabrottsofferAvtals- och köprätttvist bodelningoffentligt biträdeblivit stämdadvokat arbetsrättadvokat för kontraktfrågotjuridisk rådgivningAffärstvistersöka asylföretagsjuristavtalsrättlagen om vård av ungaasylentreprenadavtallagen om vård av missbrukarearvstvistbolagsrättadvokat gratis rådgivningadvokatbyrå företagadvokat arvsrätt

Möjliga telefonnummerformat

04098110004-098 11 00040-98 11 000409-811 0004091794004-091 79 40040-91 79 400409-179 40