Om Abborrebergs Servering & Vandrarhem

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

730 mMAX Burgers

MAX Burgers

1.5 kmSörby Herrgård Catering & Arrangemang

Sörby Herrgård Catering & Arrangemang

2.3 kmNorell´s

Norell´s

2.6 kmMAX

MAX

Abborrebergs Servering & Vandrarhem, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAbborrebergs Veranda AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.11.1988
Org.nr:5563430437
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall700 - 999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Tage Peter SkullmanVerkställande direktör
Tage Peter SkullmanLedamot
Siv Lena Rose-Marie SkullmanSuppleant

Omdömen om Abborrebergs Servering & Vandrarhem

Börgeson Maria

mer än ett år sedan

Kan som föregående inte rekommendera detta boende. Jättevackra omgivningar men mycket slitet och så lågt i tak att sambon fick böja sig. Mycket mycket kallt på rummet och ingen kompensation när detta påpekades vid utcheckning. Låg kvalité på frukosten. Kalla och sunkiga toaletter och duschar utan avställningsmöjligheter.

Freddie

mer än ett år sedan

Hyrde en av små stugorna vid vattnet på Abborrebergs vandrarhem när vi var nere på i Norrköping för att gå på Kolmården i somras. Omgivningen i Abborreberg var hur mysig som helst och stugorna såg mysiga ut på håll, men kom man närmare så var det ingen höjdare... Det var ostädat och skitigt, möblerna var slitna och det mesta saknades i köket (påpekade det, men fick svar att vi fick gå till stora byggnaden 500m bort). Utvändigt låg möbler slängda och det var oklippt gräs och buskar.
Synd att man missköter ett ställe som kunde ha varit hur mysigt och fint som helst. Rekommenderas inte!

Stina

mer än ett år sedan

Precis som föregående omdöme, såg mysigt ut på håll och omgivningarna är fantastiska. Stugorna är mkt slitna och smutsiga inuti. Toalett i separat hus där det också var smutsigt och fattades toapapper m.m. Soptunnan utanför var överfull och illaluktande. Oklippt gräs och allmänt dåligt skött, synd då det är ett sånt bra läge. Påpekade detta men det var inget intresse alls. Överpris för denna stuga!

mortb

mer än ett år sedan

Det här stället ger inget mer än tak över huvudet. Fina små stugor från tidigt 1900-tal som i rätt händer skulle kunna vara en idyll. Vad vi möttes av var dock skräp och gamla möbler slängda utanför huset. Oklippt gräs. Några få buckliga kastruller som köksredskap. Inget rinnande vatten. Det är OK på vandrarhem att vara utan rinnande vatten, men då ska det ju finnas någon hink att hämta vatten med. Ostädat var det och det var ju inte är så konstigt eftersom det inte fanns några vettiga städredskap.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073385440007-338 544 00073-385 44 000733-85 44 00073-3854400