AB Södertälje Färghandel logo

AB Södertälje Färghandel

Om företaget

Här kan du köpa färg, tapeter, golv, båtfärg samt diverse inredning och roliga presentartiklar. Vi vill inspirera och ge goda råd och självklart sälja bra produkter för att du ska lyckas med ditt projekt!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-554 227...
Adress

Uthamnsvägen 2

15138 Södertälje

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Här kan du köpa färg, tapeter, golv, båtfärg samt diverse inredning och roliga presentartiklar. Vi vill inspirera och ge goda råd och självklart sälja bra produkter för att du ska lyckas med ditt projekt!

Din färghandlare i Södertälje

Södertälje Färghandel är din färghandlare i Södertälje och vi vill vara den bästa leverantören för att skapa hemtrivsel. Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera dig och hela Södertälje till nya tankar om färg, tapeter och golv. Varje dag vill vi inspirera till att utveckla just dina idéer om ditt hus, din lägenhet eller dina möbler. Vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment. Vi är din färghandlare i Södertälje och tillsammans kan vi göra vår stad och omvärlden lite vackrare och mer hållbar. Varmt välkommen till vår butik.

Butiken

Med stark betoning på idéer och inspiration har vi ambitionen att ta hand om och inspirera våra kunder och hela Södertälje till nya tankar om färg, tapeter, kakel och golv. Varje dag vill vi inspirera till att utveckla just dina idéer om ditt hus, din lägenhet och dina möbler.

Vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil med hjälp av vårt väl utvalda sortiment. En del av våra kunder vet precis vad de letar efter, andra har intressanta idéer om förändring. Genom några enkla steg gör vi tillsammans verklighet av dina idéer. Du berättar om dina idéer och vi tar fram förslag som vi lovar att du blir nöjd med.

Tillsammans gör vi Södertälje med omnejd lite vackrare och lite varmare. Varmt välkommen till vår butik.

Proffs

Vi är en partner som stödjer lokala initiativ och utveckling. Vi samarbetar med lokala aktörer som på olika sätt utvecklar offentliga och privata miljöer.

Med kompetens, rådgivning och inspiration guidar vi bland val av färg, kulörer, tapeter, verktyg, golv och kakel för att din kund ska bli nöjd och därmed kunna förverkliga sina idéer och drömmar.

Vårt sortiment

Vi erbjuder dig personlig service i form av att vi lyssnar och ger råd för att du ska hitta din stil – med hjälp av vårt väl utvalda sortiment – när det är dags att renovera. Med stor kunskap och lång erfarenhet försöker vi tillsammans hitta det som passar just dig när det gäller tapeter, färg, golv och kakel.

Mer inspiration, tips och råd när du ska renovera får du i vår butik. Vi rekommenderar att du går med i vår kundklubb, då får du kontinuerligt tips om kommande kampanjer och erbjudanden.

Praktiska råd

Renovera, måla och tapetsera är alltid kul, inspirerande och roligt. Men det kräver lite planering och eftertanke. På dessa sidor har vi samlat ett antal praktiska och handfasta råd. Här kan du läsa om hur du fräschar upp taket, väggarna och golven, hur du ska gå till väga om du vill måla om huset exteriört och vad du bör tänka på när det är dags att fixa med uteplatsen och mycket mer. Planera din renovering så går allt så mycket lättare och besök oss gärna i butiken så hjälper vi dig vidare.

AB Södertälje Färghandels utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

AB Södertälje Färghandel

Omsättning

37 306 tkr

Vinstmarginal

12.80 %

Anställda

13

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från AB Södertälje Färghandel finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Aktiebolaget Södertälje Färghandel

Org.nr:

5560558966

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47523 Färghandel

68209 Övriga fastighetsbolag

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

14.09.1951

Exekutiva befattningar/Administration
Leif Ronnie Nilsson

Verkställande direktör

Frida Marianne Sylvén

Huvudansvarig revisor

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0855422710

08-554 227 10

085-542 27 10

0855-42 27 10

085-5422710