Om A-Cykel & Service

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

A-Cykel & Service, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om A-Cykel & Service

Emily Shellburg

mer än ett år sedan

Köpte en cykel och blev grymt besviken. En rostskada på ramen gjorde att cykeln gnisslade extremt mycket. När jag skulle fixa den skadan upptäckte jag den ingrodda oljan på navet och kedjan. Fick göra rent i timtals och lägga på ny olja. Personalen i butiken sa att den var servad, vilket uppenbarligen var lögn. Ska ni sälja begagnade cyklar, sälja inte renoveringsobjekt!

Svar från företaget

Alla cyklar som vi säljer har Bytesgaranti, betyder att du får byta ut den till en annan.
Vi kan även montera en ny kedja kostnadsfritt, eftersom du inte tykte om den begagnade kedjan.
Om du kommer in till butiken så ser vi till att du blir nöjd, vi vill bara ha nöjda kunder, välkommen, hälsningar Vi på A-Cykel /Göte

P-Å Helges

mer än ett år sedan

Jag har reparerat där vid ett flertal tillfällen, är helt nöjd för det går snabbt och till humant pris. Jag brukar titta på de begagnade cyklarna och kan som gammal montör se att de håller bra kvallite. Det är också mycket nytt påplockat som Kedjor, pedaler o.d.

Olle Karlsson

mer än ett år sedan

Det är bedrövligt att Ni inte ens kan svara på mitt senaste inlägg utan bara anmäler inlägget. Ni kanske tycker att jag har rätt? För Er andra så så skrev jag ett inlägg här att jag tycker det är kass att man bara ser till sin egen vinning skull och inte vad kunderna vill ha. Sen skrev jag dessutom att det inte är speciellt seriöst att inte kolla en begagnad cykel utan bara måla lite och sen sälja skiten för 2000.

magnus

mer än ett år sedan

Köppte en billig begangnad cykel för under tusen lappen den rullar bra än fast jag har haft den varje dag i 10 månader o inte vart så snäll mot den. Tack

Anonym användare

mer än ett år sedan

Köpte en för snart fem år sedan. Nu har nya modellen kommit och den är i aluminium, lätt. funderade på att byta till en sådan. Jag får 1000:- för den gamla, så det blir nog bra.
Stina med Pungen.

Jenny

mer än ett år sedan

Toppenaffär!
Bra priser, bra kvalitet och bra service!

S.L Nöjd !

mer än ett år sedan

Dessa killar gör ett perfekt jobb på min cykel, syns tydligt att de har stort kunnande, snabbt och bra, samma dag. Har anlitat dem i 10 år. Inga dumma kommentarer från någon som tror att däck ingår i någon sorts garanti... kan få mig att byta serviceställe. De har mycket humana priser, jag har jämfört.

Sven Larsson

mer än ett år sedan

Har lagat där i några år och det fungerar utmärkt. Får alltid min cykel samma dag och bra priser. Åretruntcyklist.

Rolf Larsson

mer än ett år sedan

Det faller ju på sin egen dummhet, ingen kan ju sälja cyklar för 2000:- genom att måla på lite färg.Vem skriver nått så dumt. Jag har varit inne där hos killarna och de flesta begagnade cyklarna är faktiskt i originallack och absolut inte målade, det är ju bara att gå dit så kan man ju se själv. Det går ju bra att gömma sig bakom ett namn som ett 20 tal har i stan. Jag tycker att har man inget bättre att komma med så kan man lika gärna vara tyst. Min cykel är mycket bra,som jag köppt där.

Artur

mer än ett år sedan

Mycket Trevliga killar som jobbar på butiken alltid försöker dom sitt bässta för sina kunder. men har läst att de tydligen finns några sura Äpplen i staden. Kämpa på nu o låt inte de negativa gå ut över er från dom som har en dålig dag.

test

mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om ett så otrevligt bemötande. Servicen är urusel av den unga personalen. Åkte genast vidare till Nassers cykelverkstad där bemötandet var toppen och problemet löstes i ett nafs. Tur att det finns andra bra ställen att åka till, trots att man köpt en ny cykel på A-cykel för bara 2 mån sedan och inte kan få hjälp när det är fel.

Svar från företaget

Alla kunder får hjälp, även "Anonym" som har 2 års garanti på sin cykel. Bara man väntar på sin tur och ger sig lite till tåls, så löser vi det, alltid samma dag. Om inte kemin fungerar till den yngre personalen beklagar vi. Vänd er då istället till den äldre, så löser sig alla problem som kan tänkas uppstå, garanterat.
Så har vi löst problem nu i 33 år.
Hälsar välkommen till "Anonym" om det behövs garanticervice.

Ledningen på A-Cykel /Göte

Arg

mer än ett år sedan

De har en cykelpump som hänger utanför affären som man kan låna för att pumpa däcken. Var förbi och ville låna den. Hade fel ventil på däcken så jag frågade om det gick bra att låna ett annat munstycke så jag kunde pumpa mina däck. Till svar fick jag att ville jag ha den andra ventilen så var jag tvungen att köpa den!!! Ingen vilja att serva sina kunder, jag har varit där ett antal gånger och köpt olika tillbehör men hädan efter kommer jag vända mig någon annanstans. Åkte till cykelaffären på väster och där var det absolut inga problem att låna ett munstycke. Som sagt urusel service A-Cykel!!!

Svar från företaget

Beklagar det, vi lånade ut sådana ventiler tidigare, men det var ytterst få som lämnade tillbaka dem, de bara åkte sin väg och en del lade ventilen på trappan, sen kom den bort. Givetvis lånar vi ut till vår fasta kundkrets, som handlar av oss regelbundet. De som vi inte känner och vill låna allt från olja, skiftnycklar, ventiler, specialverktyg och en plats vid bänken för att laga punkan själv, säger vi nej till.

P-Å Helges

mer än ett år sedan

Köpte för ett tag sedan en cykel här som jag är mycket nöjd med. Personalen är trevlig och tillmötesgående och har trots flera besök med cykeln, angående funktion, efter inköpstillfället, varit trevliga vid varje tillfälle och tillmötesgående. Jag var även i andra butiker och rekognocerade, många var inte alls trevliga och intresserade av att sälja någon cykel. Rekommenderar denna butik varmt.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01931440001-931 44 00019-31 44 000193-144 0001912813001-912 81 30019-12 81 300191-281 30070402384007-040 238 40070-402 38 400704-02 38 40070-4023840