Se på karta

övningskörning 

gav 1795 företag inom detta område

Örebro Trafikskola AB

Storgatan 3270363 Örebro
logo

Vi utbildar dig som aldrig kört tidigare eller dig som har övat mycket hemma och bara vill finslipa inför körprovet. Vi har även flerspråkiga teorikurser på persiska, bosniska, engelska och arabiska. Välkommen!

Salekärrs Trafikskola AB

Skalbanksvägen 8A45155 Uddevalla
logo

Vi utbildar för UtökatB, BE, C1,C1E, C, CE, D och yrkeskompetens. Även arbete på väg m.fl. Välkommen in till oss.

Kungsbacka Trafikskola AB

Göteborgsvägen 343432 Kungsbacka
logo

Vi har lång erfarenhet av utbildning i trafik och är medlem i STR, din garanti för en kvalitetssäkrad utbildning! Våra lärare utbildar på personbil, motorcykel, moped, tungt släp (BE), utökad B-behörighet (B96), riskutbildning och introduktionskurs för handledare/elev.Varmt välkommen in till oss!

Ljungby Trafikövningsbana AB

Bredemadsvägen 34134 Ljungby
logo

Välkommen till Ljungby Halkbana. Här gör du riskutbildning 2, vilket innebär körning på halt väglag för att få insikt om hur man ska undvika komma i kritiska trafiksituationer. Både för privatist, körskolelev eller som företag.

AB Bulltoftabanan

Rimfrostgatan 521223 Malmö
logo

Utbildning inom trafiksäkerhet Vi färdas alla i trafiken. Därför är trafiksäkerhet ett ämne, som är relevant för oss alla. Här på Bulltoftabanan lägger vi stor vikt på säkerhet och på att lära andra att färdas mera säkert i trafiken. Därför är vi glada att kunna erbjuda olika former av riskutbildning och fortbildning sedan 1982 på vår stora, moderna trafikövningsplats i Malmö.

Trafikövningsplats, Kristineheds

Kristinehedsvägen 3730244 Halmstad
logo

Vi tillhandahåller såväl vanlig halkutbildning för körkortselever som fortbildning för privatpersoner och yrkesförare. Välkomna!

Affes Trafikskola

(4.4)

Östergatan 5926235 Ängelholm
logo

Välkommen till en miljö-och kvalitetscertifierad trafikskola! Börja resan mot dina drömmar med en av Sveriges bäst utbildade trafiklärare.Vi erbjuder utbildning för bil, motorcykel, intensivutbildning, Handledarutbildning, Taxilegitimation och Eco-driving.

Sjölin & Lantz AB

(4.25)

Fågelfängaregatan 1227136 Ystad
logo

Vi är ett glatt gäng som gör allt för att din resa mot körkortet ska bli så givande och behaglig som möjligt. Du får en individanpassad, effektiv och intressant körkortsutbildning där DU står i fokus. Alla lärarna är rörande överens om att humorn är ett viktigt instrument i lärandeprocessen, varför vi nästan vågar lova att det kommer att bli en del skratt ute i bilen.

Gustavsbergs Trafikutbildningar

(5)

Skärgårdsvägen 713430 Gustavsberg
logo

Då varje människa är unik, anser vi på Gustavsbergs Trafikutbildningar att det är viktigt att varje elev får sin körkortsutbildning anpassad utefter sina behov och önskemål. En del elever använder oss för hela sin körkortsutbildning, andra kanske tar enstaka lektioner och övningskör mycket privat. Vårt mål är, oavsett hur du väljer att använda oss, att din körkortsutbildning är för livet!

JP's Bil och MC

Bäggebygatan 281537 Tierp
logo

För bokning av kurs skicka namn och kursdatum så återkommer vi med bekräftelse om plats finnes.

Linköpings Tungutbildning AB

(5)

Sviestad 158593 Linköping
logo

Trafikskola för tunga fordon. Lastbil, släp -och busskort. YKB grund och fortbildning.

Sundsvalls Trafikskola AB

(5)

Bankgatan 585231 Sundsvall
logo

Här blir du som kund alltid väl omhändertagen. Vi sätter fokus på att ditt körkort ska gå snabbt och bli så billigt som möjligt.

Nybrons Trafikskola AB

(4.17)

Västra ågatan 1675309 Uppsala
logo

Nybrons Trafikskola - Din trafikskola i Uppsala - vi har funnits sedan 1995 och du hittar oss i Kanikenhuset på Västra Ågatan 16, centralt i Uppsala.Vi erbjuder utbildning för AM - moped, personbil, automat och manuellt växlad bil, handledarutbildning samt riskettan. Hos oss kan du ta körkortet i den takt som passar dig, allt ifrån lektion en gång i vecka till en intensivkurs.Du får en individanpassad utbildning med hög kvalitet som hjälper dig att bli en säker förare. Vi är anslutna till STR.

täby trafikskola

Näsbydalsvägen 1318331 Täby
logo

Vi på Norrorts Trafikskola har över 30 års erfarenhet av övningskörning och har lärt 1000-tals personer att köra bil. Välkomna!

Din Trafikskola i Varberg

Nyhemsgatan 2A43235 Varberg
logo

Det spelar inte oss någon roll om du kört lite eller mycket hemma, om du har lätt eller svårt med teori eller körning eller om du vill köra manuellt växlad eller automatisk växlad bil. Du är välkommen med dina kunskaper och vi kommer att använda oss av dem i undervisningen.

Blåsuts Trafikskola

(3.5)

Sofielundsvägen 512132 Enskededalen
logo

Blåsuts Trafikskola ligger vid Blåsuts Tunnelbana och är specialiserade på B utbildning. Vi anpassar alltid utbildningen individuellt för att den skall passa just dig på bästa sätt. På Blåsuts Trafikskola är vi specialiserade på intensivkurser, traditionell körkortsutbildning och riskettankurser.

Po:s Trafikskola I Luleå AB

Norra Strandgatan 297239 Luleå
logo

Vi hälsar dig varmt välkommen till PO:s trafikskola!

Öbergs Trafikskola

Tallmätarevägen 1946164 Trollhättan
logo

Välkommen till Öbergs Trafikskola, vi har körlektioner, teorikurs, riskettan B samtintroduktionskurs för privat övningskörning.

Körkortspedagogen

(4.8)

Farsta strandplan 1212371 Farsta
logo

Körkortspedagogen Trafikskola har varit verksam i Farsta Strand sedan 2005. Vårt koncept är att finnas mitt i Vägverkets närområde så att vi kan erbjuda våra elever en så billig och effektiv utbildning som möjligt.

AnSan´s Trafikskola

(5)

Kaserngatan 6180253 Gävle
logo

Hos oss är alla välkommen att utbilda och vidareutbilda sig inom trafik! Vi har utbildningen för dig inom B, BE, B-96 samt AM. Vi har dessutom introduktionskurser för privat övningskörning, Riskettankurser samt förmedling av halkbana!

Ljungby Körkortscenter AB

(5)

Kungsgatan 534143 Ljungby
logo

Välkommen till körskolan i Ljungby.Vid frågor eller bokning av kurser ring eller maila.

Arvika Trafikskola

Storgatan 1767131 Arvika
logo

Hos oss kan du ta ditt körkort lokalt här i Arvika. Vi hjälper dig både med teorin, körningen och den obligatoriska riskutbildningen.

Valbo Körkortsutbildning

Vretasvägen 31D81834 Valbo
logo

Trafikskolan i Valbo ligger mellan Gävle och Sandviken,vi utbildar i behörighet B, B96-utökad B och BE tungt släp med både manuell och automatväxlad bil.

Fästningens Trafikskola AB

(4)

Kaplansgatan 3254934 Skövde
logo

Fästningens trafikskola har sedan många år specialiserats sig på intensivkurser med hög kvalitet. Vi tar emot elever från hela Sverige och det finns goda möjligheter till boende. Med erfarenhet, personligt engagemang och intresse hjälper vi dig att lyckas med ditt körkort, effektivt, säkert och roligt!

Forssa Trafikskola

Bragegatan 1678444 Borlänge
logo