Se på karta

översättare 

gav 6107 företag inom detta område

Strandvägen 35B26139 Landskrona
logo

Jag är auktoriserad översättare (translator) mellan svenska och engelska. Översätter också från franska, tyska, danska, norska, spanska och ryska.

Baltic Media Translations AB är en av Norra Europas mesterfarna online ISO-certifierade översättningsbyråer i Sverige med expertområden i nordiska, baltiska, centraleuropeiska och andra världsspråk. Översättningsbyrå har kontor i Stockholm (Sverige) och i Riga (Lettland) och kunder kan hantera översättningar online.Onlinebesök · Erbjuder inte tjänster på plats.

Knektgatan 646162 Trollhättan
logo

Vi erbjuder tolktjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Husmansvägen 722738 Lund

Öresunds Översättningsbyrå drivs av två erfarna översättare med specialkompetens i danska och svenska. Poul Hansen är auktoriserad translator från svenska till danska, Kerstin Hansen är auktoriserad translator från danska till svenska.Vi översätter även från engelska till danska och svenska.

Hagalundsgatan 4016964 Solna
logo

Konferens- och simultantolk, översättare ryska - svenska - engelska. Auktoriserad rättstolk och auktoriserad guide. Medlem i AIIC.

Själagårdsgatan 8B11131 Stockholm
logo

Ordkedjan AB grundades 1997 som ett renodlat undertextningsbolag av Claes Lewin och Henrik Sparre.Sedan 2004 är företaget en del av VSI-koncernen med kontor världen över, som utför alla tänkbara språkuppdrag.

Södra Pildalsvägen 3623632 Höllviken
logo
Lill-jans plan 511425 Stockholm
logo
Västra Norrlandsgatan 11D90327 Umeå
logo

På Accent Språkservice har vi ett utvecklat och väl inarbetat nätverk av översättare och granskare i Sverige och runt om i världen. Det ger oss bredden att kunna hjälpa dig med de allra flesta sorters uppdrag.

Furuvägen 164634 Gnesta
logo

Välkommen till SPRÅKLÄNKEN I STOCKHOLM AB! Vi gör: översättningar, språkgranskning, korrekturläsning och undertextning.

Maskrosvägen 1151840 Sjömarken
logo

Babel är en lokal översättningsbyrå med global räckvidd. Vi sitter i Sjömarken, strax utanför Borås, och samarbetar med ett stort antal duktiga och erfarna översättare världen över. Vår affärsidé är att erbjuda företagskunder professionella översättningstjänster till och från alla språk, till ett konkurrenskraftigt pris och med en personlig kontakt.

Östra larmgatan 1641107 Göteborg
logo

Plint AB är ett av Europas främsta undertextningsföretag, nu också med studio för authoring och digitala leveranser!

Brevduvegatan 442669 Västra Frölunda
logo
Stafsinge kyrkväg 431133 Falkenberg
Sigurdsgatan 2172130 Västerås
logo

VTS erbjuder Kommunikation oavsett språk. Stor tillgänglighet, bred kompetens och hög kvalitet kännetecknar oss. VTS har unik kännedom om Västmanland.

Wallingatan 1578434 Borlänge
logo

Vår tolkförmedling har ett stort språkutbud för professionell tolkning både på plats och via telefon samt översättning av olika dokument. Samtliga av våra tolkar är språktestade och har minst grundutbildning för tolkar. Många har dessutom utbildning inom olika specialområden, exempelvis sjukvård och juridik.

Södra kansligatan 7B80252 Gävle
logo

Gävle Tolkjour grundades 1992 och förmedlar tolkar över hela Sverige inom 120 språk. Företaget har sin verksamhet i Gävle och i Östersund.

Fridhemsgatan 2 ingång D70232 Örebro
logo

Vi är ett företag inriktat på teckenspråks- och dövblindtolkning.#nl#Vi är ett antal tolkar med olika erfarenheter och inriktningar.

Aschebergsgatan 3941133 Göteborg
logo

- Auktoriserad översättare #nl#- Svenska till Engelska #nl#- Juridik, betyg, Språkgranskning

Atlevägen 172355 Västerås
logo

Westmanna Tolk & Teckenspråk AB tillhandahåller teckenspråks- och dövblindtolkar. Vi erbjuder skräddarsydda kurser efter kundens behov och önskemål. Vi riktar oss till föräldrar, förskolor, arbetssplatser eller andra som på olika sätt är intresserade av teckenspråk, tecken som stöd eller TAKK.

Sickla kanalgata 10712068 Stockholm
logo

Gerd är konferenstolk i engelska, tyska, danska och norska, rättstolk i engelska.

Brunskogsbacken 2412371 Farsta
logo

Vi översätter till svenska från engelska, danska och norska.Vår specialitet är medicinska texter.Medlemmar av Sveriges Facköversättarförening (SFÖ)