Om Östra Kustens Alltjänst Och Bygg

Östra Kustens Alltjänst & Bygg är ett företag som arbetar med bygg och alltjänst samt stugtillsyn. För mig är det viktigt att du som kund bara ska ha en enda kontaktperson för hela ditt projekt och därför arbetar jag endast med de bästa leverantörerna och ett antal seriösa samarbetspartners, allt för ett smidigt arbetsflöde som säkrar kvalitén på ditt projekt. Utöver trädgårdsskötsel och byggnationer erbjuder jag även stugtillsyn för sommarstugor i Kalmar Län, skräddarsydda paket utefter dina önskemål.

Med erfarenhet från att ha arbetat på större offentliga byggnationer, tillsammans med en bred materialkunskap från att ha arbetat på ett av Sverige största byggvaruhus bestämde jag mig för att köra vidare på egen hand för att kunna erbjuda korta ledtider, hög servicenivå och ett trevligt bemötande. För mig är det viktigt att du som kund bara ska ha en enda kontaktperson för hela ditt projekt och därför arbetar jag endast med de bästa leverantörerna och ett antal seriösa samarbetspartners, allt för ett smidigt arbetsflöde som säkrar kvalitén på ditt projekt.

Utöver trädgårdsskötsel och byggnationer erbjuder jag även stugtillsyn för sommarstugor i Kalmar Län, skräddarsydda paket utefter dina önskemål.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Östra Kustens Alltjänst Och Bygg, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070776614307-077 661 43070-776 61 430707-76 61 43070-7766143