Öron-näsa-hals-Specialist, dr Hollander, Kronprinsens Läkarhus logo

Öron-näsa-hals-Specialist, dr Hollander, Kronprinsens Läkarhus

Om företaget

Välkommen till specialistmottagningen för öron-näsa-halssjukdomar på Kronprinsens Läkarhus i Malmö. Mottagningen drivs av dr Camilla Hollander Dahlen, verksamhetschef och medicinskt ansvarig. Mottagning är högspecialiserad och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-98 50...
Adress

Fågelbacksgatan 9C

21744 Malmö

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Välkommen till specialistmottagningen för öron-näsa-halssjukdomar på Kronprinsens Läkarhus i Malmö. Mottagningen drivs av dr Camilla Hollander Dahlen, verksamhetschef och medicinskt ansvarig. Mottagning är högspecialiserad och väl utrustad för utredning och behandling av sjukdomar i öron, näsa, hals, bihålor och stämband samt röst- och sväljproblematik samt yrsel. Kirurgisk behandling med operation av hudförändringar, mjukdelsförändringar i ansiktet eller på halsen samt slemhinneförändringar på läppar eller i munhålan och näspolyper utförs. Mottagningen är kvalitetscertifierad. Mottagningen har samverkningsavtal med Region Skåne vilket innebär att vi är den del av den offentligt finansierade vården. Kontakta oss gärna under vår telefontid: 08:00-09:30 måndag - torsdag. Varmt välkommen.

Om oss

Mottagning är högspecialiserad och väl utrustad för utredning och behandling av sjukdomar i öron, näsa, hals, bihålor och stämband samt röst- och sväljproblematik samt yrsel. Kirurgisk behandling med operation av hudförändringar, mjukdelsförändringar i ansiktet eller på halsen samt slemhinneförändringar på läppar eller i munhålan och näspolyper utförs.

Mottagningen är kvalitetscertifierad.

Mottagningen har samverkningsavtal med Region Skåne vilket innebär att vi är den del av den offentligt finansierade vården

Öppettider och tidbokning

ÖPPETTIDER

Mån – Tors: 07.30 – 16.00

Fredagar: Mottagning efter överenskommelse.

TIDBOKNING/AVBOKNING

Mån – Tors: 08.00 – 09.30

Det går bra att lämna meddelanden på telefonsvararen.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Öron-näsa-hals-Specialist, dr Hollander, Kronprinsens Läkarhus

Omsättning

2 682 tkr

Vinstmarginal

12.70 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Öron-näsa-hals-Specialist, dr Hollander, Kronprinsens Läkarhus finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Hollander Medical AB

Org.nr:

5591773428

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86222 Specialistläkarmottagningar inom öppenvård, ej på sjukhus

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

29.10.2018

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040985070

04-098 50 70

040-98 50 70

0409-850 70