Se på karta
Köpenhamnsvägen 521743 Malmö

Välkommen till Your Skin By A– Där DU står i fokus –Jag är CIDESCO Certifierad Hud- och Spaterapeut, Auktoriserad Hudterapeut och medlem i SHR och innehar Gesällbrev i yrket HudterapeutSalongen är godkänd hos Miljöförvaltningen i Malmö och Försäkringar har vi självklart för allas trygghet.Har du Friskvårdsbidrag så kan du använda det när du bokar Massage.Varmt Välkommen!Avbokning 24 h innan bokad tid annars debiteras behandlingspriset.

Järnvägsgatan 424330 Höör

Klipp, färg, tvätt, styling, uppsättning, bal, brud, perm, bryn, extensions, ansiktsbeh, hudåtstramning, spraytan.

Nils Ericsson Terminalen41103 Göteborg

3.33 (3)

Vi erbjuder bl.a. hårförlängning, nagelvård, tandsmycke, näs- och öronhåltagning även stort utbud av parfym, kosmetika, fransförlängning m.m.

Södra Förstadsgatan 4121143 Malmö

1.14 (7)

USA nails slog upp sina portar för första gången i Malmö på Triangeln Köpcentrum. Det var 2008. Nu är vi en väletablerad nagelsalong med många nöjda kunder.

Stora Nygatan 2321137 Malmö

4 Everybody har 30 års erfarenhet inom hudvård. Vi utför även mindre operationer. Välkomna in eller ring oss för tidsbokning!

Brunnsgatan 141312 Göteborg

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Teatergatan 1941135 Göteborg

4.84 (81)

Studio Aroma utför medicinska och estetiska behandlingar i synergi med naturen och människan. Det är vad vi kallar ”resultatinriktad hudvård och kroppsvård” med gott samvete.

Svenstorpsvägen 144637 Älvängen

4.67 (9)

Vi är sju kreativa tjejer med ett brinnande intresse för frisöryrket.Vi har en bred kunskap på både traditionella och moderna tekniker.Salongen ligger ca tre mil norr om Göteborg, i det lilla samhället Älvängen.Vårt mål med salongen är att just du ska trivas, gammal som ung!

Norra Ersmarksgatan 2490344 Umeå

Välkommen till Salong NefertitiVi som finns på salongen är Ulrika Åström, aukt Hudterapeut sedan 1988 ochKristina Åström, dipl Fransstylist sedan 2016.Vi erbjuder dig olika typer av ansiktsbehandlingar, Lash Lift, Fransförlängning (singel och volym)Brow Lift.Vi erbjuder hudvård från Clinicare, Exuviance och Maria Åkerberg, dessutom kosttillskottet FitLineVarmt välkommen till vår lilla salong på Haga !

Östergatan 326131 Landskrona

I vår nagelsalongen erbjuder vi det bästa inom professionell nagelvård – vi har flera års erfarenhet och arbetar med marknadsledande material som den unika enstegsgelén från Christrio, som ger ett fantastiskt resultat samtidigt som behandlingen tar mindre tid än de flesta är vana vid. Vi har som vision att tillmötesgå och hjälpa alla kunder på bästa tänkbara sätt! På Kaylin Beautynails erbjuder vi dig nagelvård, fotvård - fransförlängning - Lashlift- Browlift. Tveka aldrig utan hör av er så ska vi göra det bästa för att du ska bli nöjd!

Sannerudsgatan 32F66530 Kil

Kosmetisk tatuering & permanent makeup. Med många års erfarenhet kan vi säkra dig att du är i goda händer för kosmetisk tatuering & permanent makeup i Karlstad och Kil.

Sjätte Villagatan 750454 Borås

Välkommen till TREND hårstudio!

Kaplansgatan 1580320 Gävle

4.61 (23)

Hårvård, hudvård, friskvård. Frisörmästare, LPG-terapeut och massageterapeut under samma tak.Vi är licensierade återförsäljare av Belle madames peruker, toupeér och huvudbonader m.m.Här kan du även hitta unik inredning från bla. Affari samt egentillverkade lampskärmar.I samma lokal hittar du även Professionella nagelprodukter från Magpie Sweden.Våran hårvård kommer från Maria Nila

Vasagatan 8A77730 Smedjebacken

Varmt välkommen till mig Elessara, utbildad florist med yrkesbevis och min lilla blomsterbutik i centrala smedjebacken! Hos mig finner du blommor, inredning och hantverk, varumärken som är noggrant utvalda och lokala hantverk som jag tycker om. Mina ledord är noggranhet, personlig service, kunskap, kreativitet och kvalitet. Jag utför alla slags binderier och jag är ansluten till Euroflorist samt Florister i Sverige för blommogram. Välkommen!

Hultatorg 450750 Borås

5 (2)

Vi har lång erfarenhet av frisöryrket vilket ger dig trygghet - vi vet vad som är möjligt att göra med ditt hår. Välkommen!

Lina sandells plan 112953 Hägersten

Välkommen till Skin Team! Vi är en hudvårdsklinik belägen i Fruängen, Stockholm. Vi är anslutna till SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation) och är certifierade av Exuviance, Dermapen, Elemis, Yumilashes, Dermapen 4, PRX och våra Hudterapeuter är CIDESCO auktoriserade. Det finns gott om parkeringen utanför salongen.

Trädgårdsgatan 3B60224 Norrköping

Luxury Beauty Center i Norrköping, din kompletta skönhetssalong! Vi är salongen som sätter guldkant på din vardag. Vi erbjuder allt från lashlift och hårvård till manikyr och vaxning. Boka din tid via telefon eller BokaDirekt. Välkommen!

Ringvägen 11611661 Stockholm

VÄLKOMMEN TILL - THY NAILS & SPA! Vi erbjuder gel, akryl, nagel förlängning, manikyr, pedikyr, fotvård och fransförlängning. Tillhanda hålla vid fransförlängning och ögonfranslyft. Vi arbetar endast med marknadens bästa kvalité på båda professionella pigment. Hos oss kan du känna dig trygg! Ni kan göra drop- in till salongen, ringa oss eller boka online.

Barkvägen 828371 Lönsboda

Bambi Lashlift & Browlift by me Linda, din både fysiska och ambulerande skönhetssalong i Lönsboda! Vi hjälper dig med allt från Lashlift och Browlift till hårförlängning. Med utbildning och certifikat i ryggen erbjuder vi dig bästa möjliga behandling. Boka tid via telefon eller mail.

Norra esplanaden 3235231 Växjö

Vi behandlar hudproblem såsom akne,pigment, fina linjer, rynkor, slapp hud, hudföryngring och andra hudtillstånd. Förutom att vi på Wouge Skin är utbildade och auktoriserade hudterapueter som innehar en behandlingskade-försäkring för DIN säkerhet så är vi på Wouge Skin experter på alla hudtyper och hudtillstånd.Tveka inte att boka en hudkonsultation så att vi kan hjälpa dig att nå dina önskemål och resultat.

Thorburnsgatan 3C41264 Göteborg

Välkommen till Elsakliniken i Almedal.Jag som tar hand om dig heter Tamara Andersson och är leg.sjuksköterska och Dipl medicinsk fotterapeut och fransstylist.Jag älskar mötet med alla olika människor som kommer till mig. Att bemöta dig proffsigt med vänlighet och värme är mitt mål. Jag är inte nöjd förrän min kund är helt nöjd efter ett besök hos mig.Varmt välkommen!

Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan

5 (4)

Förstklassig hudvård & skönhetsbehandling i avkopplande miljö sedan 1996.Skönhetsbehandlingar enl. gammal äkta ungersk tradition i Trollhättan sedan 1996. När du vill ta en paus från vardagen och unna dig själv en hudvårdsbehandling eller en massage har Thermal Classic Beauty skönhetsbehandlingar som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av skönhetsbehandlingar med trovärdighet, omtanke och kompetens. Här kan du boka Ansiktsbehandling, Hudvård eller Massage mm.

Brunnsgatan 2773331 Sala

Är du redo för en förändring? Går du omkring med smärta & värk? Jag vet hur du känner dig, när kroppen & musklerna inte vill som du vill. Kanske vaknar du till och med på nätterna av smärtan? Massage mjukar upp dina muskler & ökar blodcirkulationen, vilket kan var ett första steg mot en mjukare & rörligare kropp, som inte gör ont hela tiden. Välkommen!

Skolgatan 5690327 Umeå

En oas mitt i stan!Vi erbjuder det senaste inom hud- och kroppsvård och följer den senaste utvecklingen. Du möts av auktoriserad och kunnig personal i en rogivande och behaglig atmosfär.Vi erbjuder även en härlig Spaavdelning med bubbelpool och relax för uthyrning. Gör en härlig start på en helkväll med ditt sällskap, eller en romantisk afton för två!Välkommen till oss, vi tar hand om dig!