åkeri stockholm 

gav 4730 företag inom detta område

Myrholmsvägen 414266 Trångsund
logo

Vi finns på Elektravägen 64 i Västberga, centralt beläget så att vi snabbt når alla delar av Storstockholm. Företaget har idag totalt tio lastbilar. Holmströms chaufförer kan du lära känna till namnet, de har jobbat hos oss i väldigt många år. Kvalitet och Service är vårt signum.Vi transporterar och lyfter i Storstockholms området. Alla våra bilar är utrustade med kranar, (från 12Tm till 85Tm) och har en räckvidd från 17m till 38m. En del av bilarna är också utrustade med bakgavellyft.

Neonvägen 376197 Norrtälje
logo

J:son mark & maskin AB erbjuder helhetslösningar inom mark & entreprenad. Vi står till tjänst med kompetent personal dygnet runt och innehar fordon och all utrustning för att utföra arbetet på bästa sätt. Vi erbjuder allt från planering till uppsättning när det gäller trafikanordningar, skyltningar och säkerhetsavstängningar. Självklart har vi elbehörighet.

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Stockholm.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Åslunda 13319592 Märsta
logo

Vi har specialiserat oss på stora kranbilar med inriktning på tunga och höga lyft, maskintransporter med låglastande släpvagnar, montagearbeten m.m.

Frihamnsallén 521120 Malmö
logo

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Stockholm.

Vår specialitet är kyl-, frys- och värmetransporter men vi erbjuder även transport av styckegods och partigods.

Energivägen 1119637 Kungsängen
logo

Transportföretag med inriktning materialtransport, tunglyft samt maskintransporter. Löser ditt transportbehov, hur det än ser ut.

Sundbybergsvägen 1A17173 Solna
logo

Vår verksamhetsidé är att aktivt bidra till att utveckla kompetens, arbetsmiljö och status och därmed bidra till ökad produktivitet och lönsamhet. TYA är ett samarbetsorgan mellan arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer i transportsektorn.

Flygfältsgatan 2A12830 Skarpnäck
logo

Snabba bud- och lokaltransporter till fasta priser, 1-10 000 kg, inom Stockholm-Mälardalen. Lillebil erbjuder lastbilsbud och lokaldistribution. Via Lillebud erbjuder vi bud- och paketbilstjänster.

Lästmakargatan 2011144 Stockholm
logo

Välkommen till A4 Campus. Campus Östersund är en nygammal aktiv stadsdel i Östersunds centrum som sjuder av liv och rörelse. Vi har en tydlig miljöprofil som genomsyrar vår verksamhet. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

(5)

Ljuskärrsvägen 8913331 Saltsjöbaden
logo

Vi har varit verksamma sedan 1966 då Otto Thoresen började arbeta distributör med att köra mestadels kontorsmaterial. Idag arbetar vi med både mindre och större flyttar över hela landet. Vi erbjuder även magasinering på flera platser i Stockholmstrakten.

Skrakvägen 1014172 Segeltorp
logo

Vi distribuerar varor av olika slag i Stockholms län, men även i övriga landet. Välkommen till Kent Jonason Åkeri!

(4.86)

Nioörtsvägen 36-4012632 Hägersten
logo

Vi är ett familjeföretag med erfarenhet sedan 80-talet och hos oss kan du få hjälp med packning, bohag/privatflytt, kontorsflytt, flyttstädning och lokalvård mm.Vi prioriterar kvalité och hög service och alla kunder är lika viktiga för oss.Välkommen att ringa till oss eller besök vår hemsida för att lämna underlag för prisuppgift.

Krossgatan 3516250 Vällingby
logo

Med lång erfarenhet, kunskap och innovativa lösningar skräddarsyr vi lösningen för ditt lyft eller transportuppdrag. Tungt, brett, högt eller långt gods? Inget är omöjligt!

(5)

Strömfallsvägen 5313549 Tyresö
logo

Vi erbjuder en helhetslösning inom alla typer av transporttjänster.Här föredrar vi att se lösningar istället för problem.Vi löser det mesta inom det mesta. Testa oss, vi är bara ett samtal bort!

Gustav III:s Boulevard 2616973 Solna
logo
Förrådsvägen 618141 Lidingö
logo

Du ringer vi levererar. Vårstädning eller kanske förrådsrensning? Vi tillhandahåller containers som vi kör ut till er. Ni tömmer källar/vindsförråd etc. och så ombesörjer vi tömning på tippen, lättare kan det inte bli. Vi kör även ut material, du kanske behöver singel till husgrunden eller anläggningsjord till tomten? Ring och beställ så levererar vi.

Lagervägen 1314291 Skogås
logo

Ett konsult- och tjänsteföretag som arbetar med problemlösningar, saneringstjänster, åkeritjänster och försäljning av sopbilar. Vi kan hjälpa er med allt som har med sopor att göra, allt från att tvätta rum/kärl till att bygga om det så att det klarar av dagens lagar och krav.

Strandpromenaden 2613150 Saltsjö-duvnäs
logo

Saltsjö-Dufnäs Båttransporter tillhandahåller sommar- och vinterplatser för båtar i Stockholmsområdet. Även kajakuthyrning. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!