Om företaget

Välkommen till Ärlebo Bil, din återförsäljare och serviceverkstad av Subaru, Hyundai, Opel, Opel Transport och Saab.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-64 56...
Adress

Göteborgsvägen 25

43245 Varberg


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till Ärlebo Bil, din återförsäljare och serviceverkstad av Subaru, Hyundai, Opel, Opel Transport och Saab.

Verkstad

Garanterad kvalitet och kompetens. Samtliga biltekniker hos Ärlebo Bil har genomgått särskilda utbildningar på respektive bilmärke vi arbetar med. Utbildningarna anordnas av generalagenten centralt för att garantera kvaliteten. Varje år anordnas nya kurser för att personalen ska hålla sig uppdaterad på alla nyheter.

Vår verkstad är auktoriserad för Opel, Opel Transport, Hyundai, Saab & Subaru. Den kollektiva kompetensen inom Ärlebo Bil är också en unik trygghet. Vi utför varje år mängder av servicear/reparationer. Det gör att vi samlar på oss mycket kunskap om just din bil. Den tryggheten får du bara hos en märkesverkstad.

Däckhotell

Vi förvarar dina hjul åt dig. Behöver du frigöra plats i förråd eller garage? Låt oss då ta hand om dina sommar- eller vinterhjul. Vi skiftar dem åt dig, tvättar dem och förvarar dem.

Bilskador

Om oturen är framme och Du råkat ut för en skada på Din bil, då finns vi här för Din hjälp. Vi hjälper dig oavsett om skadan är stor eller liten. Och självklart gäller det inte bara om du har en Hyundai, Opel, Saab, eller Subaru, utan även övriga märken är välkomna då vi är auktoriserade av de flesta försäkringsbolagen i Sverige. Dock är det viktigt att tänka på att när det gäller Vagnskadegaranti (bilar som är max 3 år) så är det respektive märke som ligger bakom försäkringen.

Om du har råkat ut för en olycka tar du antingen med dig skadeanmälan till oss, så går vi igenom och hjälper till att fylla i den och vidarebefordra den till försäkringsbolaget, eller så skickar du själv in anmälan till försäkringsbolaget. Vi besiktigar skadan tillsammans och kommer överens om en tid som passar både Dig och oss. Behöver du hyrbil under tiden kan vi även ordna detta. Vi har även här avtal med många av försäkringsbolagen.

Mer om oss

Ärlebo Bil är din återförsäljare i Varberg för Hyundai, Subaru och Opel person- och transportbilar. Vi startades 1981 av Leif Ärlebo. Redan då sålde och servade vi Opel här hos oss. 1992 fick vi Saab i huset, som vi än idag tar hand om. Sedan 2008 drivs Ärlebo Bil av Anette Ärlebo , VD och Johan Sundqvist, försäljningschef. Vi är sedan 2010 också återförsäljare för Hyundai, person- och transportbilar. 2013 fick vi även Subaru som märke, både i bilhall & verkstad.

Vår verkstad är auktoriserad för Opel, Opel Transport, Hyundai, Subaru och Saab. Vi kan även göra avancerad felsökning på nästan alla bilar, och erbjuda reparationer med prisvärda reservdelar till äldre bilar av alla märken. Vårt mål är att leverera kvalitet både i ditt bilköp och verkstadsbesök. Genom att ha högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra märken. Vi vill hela tiden sätta Dig som kund i fokus och göra vårt yttersta för att leva upp till dina förväntningar.

Affärsidé: Att erbjuda produkter och tjänster som tillgodoser våra kunders krav, behov och förväntningar på ett bekymmersfritt bilinnehav och samtidigt kunna färdas på ett säkert, komfortabelt och miljövänligt sätt.

Välkommen till vårt företag!

Ärlebo Bil ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Ärlebo Bil AB

Omsättning

73 567 tkr

Vinstmarginal

0.60 %

Anställda

15

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Ärlebo Bil AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Ärlebo Bil AB

Org.nr:

5567443246

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.11.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0340645600

03-406 456 00

034-064 56 00

0340-64 56 00

034-0645600