Vägbeskrivning

Övrig verksamhet

gav 194 företag
Karta
 • Stadshusgången 2
  17145 SOLNA
  Visa vägbeskrivning
  08-746 10...
  Visa nummer
  I år är det 75 år sedan Solna blev stad.Ny tunnelbanestation, 789 nya lägenheter, naturreservat vid Råstasjön och rekordmånga nya arbetstillfällen i kommunen.Staden växer i snabb takt och tar samtidigt ansvar för en god och långsiktigt hållbar ekonomi. Ekonomin är i balans och verksamheterna har god måluppfyllelse.
 • Kontaktvägen 12
  90133 UMEÅ
  Visa vägbeskrivning
  090-14 27...
  Visa nummer
  Umeå Entreprenad AB är en stor lokal aktör när det gäller mark- och anläggningsarbete i Umeå. Uppdragen är av offentliga beställare, de stora byggentreprenörerna och totalentreprenader i samarbete med Myresjöhus.
 • Tjolöholmsvägen 64
  43974 FJÄRÅS
  Visa vägbeskrivning
  0300-54 40...
  Visa nummer
  Vi hälsar er välkomna till vår pepparrotsgård. Vi driver Inge Andersson Eftr Odlingar AB, och är Sveriges största odlare av pepparrot. Allt odlas helt ekologiskt och vi har varit KRAV-certifierade sedan 1994. Vi driver också Mariebergs Gårdsbutik som ligger längs med Tjolöholmsvägen i Fjärås. Här säljer vi färsk pepparrot, nyskördade KRAV-odlade grönsaker, goda färskostar och mycket annat. I våra växthus odlar vi bland annat tomat och gurka, här får man gärna titta in för att se hur det växer.
 • Österå 145
  79191 FALUN
  Visa vägbeskrivning
  023-300...
  Visa nummer
  ZUGOL AB Svensk Barkindustri, grundades 1969 i Gävle efter en sensationell upptäckt som innebar att olja enkelt kunde saneras med hjälp av vanlig tallbark. Idag har företaget sitt säte i Österå strax utanför Falun och producerar ca 700 ton barkgranulat årligen.
 • Ekmansgatan 1
  41132 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-20 04...
  Visa nummer
  GBF bildades 1893 med uppgift att samordna lönefrågor och att motverka illojal konkurrens om arbetskraften. Föreningen har ca 200 bygg- och specialföretag samt ett trettiotal personliga medlemmar. Medlemsföretagen är geografiskt hemmahörande runt Göteborg; från Stenungsund och Tjörn i norr till Kungsbacka i söder och från Öckerö i väster till Borås och Alingsås i öster.
 • Thörnblads väg 3
  38690 FÄRJESTADEN
  Visa vägbeskrivning
  0485-355...
  Visa nummer
  Här skalar vi potatis och morötter till grossister, storkök och matindustrin. Vi köper våra potatis i första hand från våra lokala leverantörer där kraven på kvalitet är väldigt hög.I vår moderna och effektiva fabrik på Öland arbetar vi miiljövänligt och all skalning sker utan vatten. Skalresterna skickas vidare till Kalmar biogasanläggning för att återanvändas och komma till nytta.Varje vardag rullar våra två lasbilar ut till kommuner och grossister med ca 8-10 ton potatis!
 • Berga Backe 2
  18217 DANDERYD
  Visa vägbeskrivning
  08-544 966...
  Visa nummer
  CSL Behring is committed to improving the quality of life for patients with rare and serious diseases. The company develops, manufactures and markets a range of products for the following therapy areas:
 • Klockarplatsen 1
  96232 JOKKMOKK
  Visa vägbeskrivning
  0971-123...
  Visa nummer
  Stängt
  Ordet Allmänning betyder gemensamt ägd eller nyttjad jord. I Norr- och Västerbottens inland bildades det Allmänningsskogar med hjälp av så kallad avvittring under 1800-talet. Avvittringen innebar att de enskilda byarnas och hemmanens områden skulle skiljas från kronans marker. Syftet var att ge ett varaktigt stöd åt jordbrukarna mot den våldsamma expansionen inom sågverksindustrin som ägde rum vid denna tid i Sverige.
 • Finlandsgatan 18
  16474 KISTA
  Visa vägbeskrivning
  08-509 308...
  Visa nummer
  Ungdomarna får gå i skolan och lära sig språket. Målet är att skapa förutsättningar för att öka deras motivation att integreras i det svenska samhället. Boendet ligger på Östervägen 71 i ett äldre villaområde i Kungsängen. Närhet till stora strövområden och med Lillsjön och Mälaren på promenadavstånd, badplat- ser finns i båda sjöama. Pendeltåg samt bussar finns i centrum ett par minuters pro- menad från villan.
 • Strömstadsvägen 9
  45530 MUNKEDAL
  Visa vägbeskrivning
  0524-189...
  Visa nummer
  Specialisten på smörgåstårtbottnar. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av smörgåstårtbottnar och har kommit dit genom att vara lyhörda för kundernas behov och krav. Grunden till vår framgång ligger i att vi tagit fram en bakningsmetod som ger en slutprodukt med jämna skivor. Skivor som är saftiga men ändå står emot fyllningarna på ett bra sätt. Brödet blir stabilt att hantera och smular inte när man breder ut fyllningarna.
 • Södra kyrkogatan 6
  65224 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  054-14 97...
  Visa nummer
  Ahlmarks sysselsätter cirka 1500 anställda över hela Europa, varav 350 i Värmland. Genom sin Vänersjöfart och övriga verksamheter som Byggbeslag i Karlstad, Miller Graphics i Sunne och Edman & Sjöberg i Filipstad, kommer Ahlmarks fortsätta att vara en betydande aktör inom värmländskt näringsliv. Ahlmarks har genom sitt deltagande i Ekoväst Invest AB fördjupat sitt engagemang för regionen.
 • Margreteholm BRUKSKONTOR
  56591 MULLSJÖ
  Visa vägbeskrivning
  070-327 60...
  Visa nummer
  Ryfors Bruk Nedre har en lång tradition som kraftproducent. Redan 1911 driftsattes ett vattendrivet kraftverk som fortfarande levererar el till Mullsjötrakten. Samma år grävdes ett högspänningsnät till Mullsjö. Det mesta av maskineriet finns kvar och en del är moderniserat – exempelvis ersattes på 80-talet regulatorn från 1908 med en anordning för hydraulikavstängning. Det ursprungliga nätet rymde 1000 abonnenter i Mullsjö samhälle samt Landtorp och Hylte.
Övrig verksamhet gav 194 företag