Företagssök

Sök företag, tjänster och produkter på Gula sidorna. Du kan enkelt söka:

• Produkter & tjänster: varumärken, produktnamn, modeller
  • Rubriker
  • Sökord
  • Företagsnamn
  • Adress & telefonnummer

Sök produkt – vad ska du köpa?

Det är enkelt – sök efter det du ska köpa. Använd produktnamn eller modell. Skriver du bara i varumärke, t ex Apple så får du väldigt många träffar. Är du mer precis och skriver Apple iPhone 5 16 gb så får du bättre och mer relevanta träffar.

Sök företag eller kategori

Klicka på kategori för att få upp en lista med företag i alla kategorier. Välj en bokstav för att få upp alla kategorier som börjar med den bokstaven. Siffrorna i parentesen visar hur många företag som finns under den valda kategorien.

Exempel:
Sök restauranger.
Välj kategori restauranger.

Boka bord

Boka bord på din favoritrestaurang direkt på eniro.se. Sök upp restaurangen och välj "Boka bord".

Boka rum

Boka rum på hotell och pensionat direkt på eniro.se. Använd boka rum-knappen bredvid hotellet eller pensionatet.

Sök djupare

Du kan enkelt filtrera dina sökningar på eniro.se. När du har gjort din sökning kan du avgränsa den ytterligare. Under rubriken "restauranger" kan du t. ex. välja kök och prisklass.

Ange geografiskt område/ort

Skriv i det geografiska område du vill göra din sökning i. Avgränsa din sökning geografiskt för att få färre träffar.

Skicka uppgifter

Sök upp ett företag och välj Dela. Nu väljer du hur du vill skicka företagets kontaktuppgifter. Skicka som sms, e-post eller spara visitkort (vCard).

Cookies hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies